AircoNoordpool Airconditioning levert en installeert klimaatbeheersing- en koelsystemen aan zowel particulieren als ondernemingen en instellingen.

Vrijwel alle merken zijn leverbaar op het gebied van:

• Airconditioning
  • Topkoeling
  • Luchtbehandelkasten
  • Afzuig / verse luchttoevoer
  • Luchtreinigers
  • Koel- en vriescellen

Daarnaast bieden wij ondersteuning dmv. onderhoud aan zowel door ons geleverde als reeds eerder geïnstalleerde systemen. Noordpool airconditioning is volledig F-Gassen gecertificeerd en kan op alle genoemde installaties het onderhoud en de verplichte controles uitvoeren. Tevens beschikken wij over EPBD A en EPBD B.

Graag komen wij langs om te kijken wat wij voor u kunnen doen. Ook kunt u (op afspraak) in onze showroom te Zeewolde alle mogelijkheden en aanbiedingen komen bekijken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ons adres:

Gaffel 4b
3891KD Zeewolde

Tel 036 5225967

www.noordpool-airconditioning.nl/

BTW nr 818320448B01
KvK nr 39100362

Op 31 augustus vond de uitreiking plaats van 1000 nieuwe bidons aan alle voetbalteams van VV Zeewolde. Elk voetbalteam beschikt over een krat met 10 bidons dat bij alle wedstrijden zorgt voor de broodnodige dorstlessing tijdens de wedstrijd.

Vanaf het komende seizoen heeft JO15-1 een nieuwe shirtsponsor. PJ Milieu BV heeft zich voor drie jaar aan dit team verbonden dat uitkomt in de Hoofdklasse van District Oost.
Speciale dank gaat uit naar Gert Jan de Roder en Nico van Keulen.

Het 1e nieuwe Voordeelcouponboekje 2016 is vanmiddag verkocht aan het bestuur van Vereniging Centrumondernemers Zeewolde!

Na de succesvolle lancering van vorig jaar heeft de sponsorcommissie, in samenwerking met Zeewolde Winkelhaven, nog meer aanbiedingen voor dit jaar weten te realiseren!
Het Voordeelcouponboekje 2016 heeft dezelfde prijs als vorig jaar, slechts € 5,00 (wat volledig ten goede komt aan de vereniging) maar wel 10 extra aanbiedingen!

Win!-win!!-win!!!

1. U koopt een boekje voor slechts € 5,00 en ontvangt een veelvoud aan aanbieden!
  2. Onze sponsoren, de adverteerders in dit boekje, realiseren extra omzet!
  3. De vereniging ontvangt een mooie opbrengst!

VoorkantDe inkomsten zijn natuurlijk er belangrijk, zoals bekend hebben we geen opbrengst meer vanuit de Oud Papier Container!
Vanaf 13 februari 2016 (09:00 uur) is het boekje verkrijgbaar in de kantine!

Bericht van onze sponsor ING

“Het sponsorprogramma Amateurvoetbal van ING won afgelopen donderdag een SponsorRing voor de beste sponsorcase van het jaar in de categorie sport. We zijn ontzettend trots op de samenwerking met 475 amateurclubs in Nederland én de samenwerking met onze collega’s in het land. Via deze weg wil ik uw club namens het hele team Voetbalsponsoring enorm bedanken voor de fijne samenwerking en bijdrage aan dit succes.

Contributies en kantine-inkomsten zorgen bij de voetbalvereniging Zeewolde voor de meeste inkomsten. Jaarlijks wordt er echter ook € 50.000,- aan inkomsten begroot door sponsoring. Hiervoor werd de sponsorcommissie in het leven geroepen.

Actief baasje
Jan Otten was vijf jaar lang het enige lid van de sponsorcommissie. Otten is overdag werkzaam in de financiële dienstverlening. Daarnaast is hij heel actief in de kerk en bij de voetbalvereniging. Zelf voetbalde hij ooit bij Flevo Boys in Emmeloord.

VV Zeewolde heeft een sponsorovereenkomst getekend met LEON Zeewolde.
Op de foto tekent Jan Otten namens de sponsorcommissie de overeenkomst met Thijs van van Dalen namens LEON Zeewolde.

"Energie maak je samen"
Wij werken graag samen, werken graag samen met leveranciers uit ons dorp en dus ook met LEON Zeewolde. Samen werken aan een schoner milieu. Zo wordt sport nog gezonder !

Kippersluis Sierbestrating nieuwe kledingsponsor van onze E1. Dank voor de mooie sponsorbijdrage en veel succes aan het team in deze nieuwe kleding !

Speciaal voor alle leden van VV Zeewolde is er elke dinsdagavond de mogelijkheid om onze eigen Fysio te bezoeken wanneer je last hebt van een blessure en daarvoor graag een goed onderbouwd advies wilt hebben.

Het spreekuur wordt verzorgd door Elmar Zijl, fysiotherapeut van VVZ 1 en Michel Barbillion, fysiotherapeut en verzorger van VVZ 1

Het inloopuur is elke dinsdag van 18:30 tot 19:30 uur, in de medische ruimte van VV Zeewolde.

SponsorTip

Ledenvoordeel bij The Gym.

Onze nieuwe bordsponsor Th Gym heeft speciaal voor alle leden van VV Zeewolde een speciale aanbieding: onbeperkt sporten voor de prijs van 1x per week sporten.
(Senioren € 33.00 pm, studenten € 27.50 pm.

Blijf (of kom) in conditie tijdens de zomerstop bij The Gymm

SponsorTip

Nieuw bij Eethuis Parola61: Smulboxen.

Deze smulboxen van Parola61 bevatten frietjes met mayonaise en ketchup, snack naar keuze(frikandel, kroket, kaassoufle of kipnuggets), kindercola en een leuke verrassing voor de kids.

Bestel de nieuwe Kids Smulbox voor maar € 5.50 op www.parola61.nl of bel naar 036-5234760

Facebook: www.facebook.com/parola61zeewolde

Aanmelden Nieuwsbrief