Nieuwe shirtsponsor voor VV Zeewolde JO11-3.

Sinds de opkomst van het gebruik van kunststoffen in de jaren zestig en zeventig is Morssinkhof Rymoplast dé pionier in plastic recycling.

Aannemersbedrijf doorSchor! heeft afgelopen weekend een 3 jarig sponsorcontract getekend voor een full-color sponsordoek, welke langs veld 7 aan de Horsterweg hangt.

Doorschor

Aannemersbedrijf doorSchor! heeft vier expertises nl: Renovatie, Verbouw, Ontwerp en Interieurbouw en kan daarmee vele wensen voor hun klanten realiseren.
Het is zeker de moeite waard om de website van doorSchor! te bezoeken via www.doorschor.nl en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die het bedrijf u bied.

AircoNoordpool Airconditioning levert en installeert klimaatbeheersing- en koelsystemen aan zowel particulieren als ondernemingen en instellingen.

Vrijwel alle merken zijn leverbaar op het gebied van:

• Airconditioning
  • Topkoeling
  • Luchtbehandelkasten
  • Afzuig / verse luchttoevoer
  • Luchtreinigers
  • Koel- en vriescellen

Door als shirtsponsor van JO19-1 op te treden breidt Broekhuis Opel de sponsoractiviteiten bij vv Zeewolde uit.

Vandaag is de officiële verzamelalbum voor de voetbalplaatjes-actie van AH & VVZ overhandigd door de bedrijfsleider van AH, Jos Tennekes aan de leden van de sponsorcommissie.
Vanaf maandag 2 april, 2e Paasdag, worden de zakjes met voetbalplaatjes verstrekt bij aankoop van boodschappen bij Albert Heijn in Zeewolde.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Businessclub werd de sponsorovereenkomst tussen vvZeewolde en Quality 4 All getekend.

Quality 4 All is naast het lidmaatschap  BC en wedstrijdsponsor ook sponsor geworden van kleedkamer 1 en 2.

Op 31 augustus vond de uitreiking plaats van 1000 nieuwe bidons aan alle voetbalteams van VV Zeewolde. Elk voetbalteam beschikt over een krat met 10 bidons dat bij alle wedstrijden zorgt voor de broodnodige dorstlessing tijdens de wedstrijd.

Vanaf het komende seizoen heeft JO15-1 een nieuwe shirtsponsor. PJ Milieu BV heeft zich voor drie jaar aan dit team verbonden dat uitkomt in de Hoofdklasse van District Oost.
Speciale dank gaat uit naar Gert Jan de Roder en Nico van Keulen.

Het 1e nieuwe Voordeelcouponboekje 2016 is vanmiddag verkocht aan het bestuur van Vereniging Centrumondernemers Zeewolde!

Na de succesvolle lancering van vorig jaar heeft de sponsorcommissie, in samenwerking met Zeewolde Winkelhaven, nog meer aanbiedingen voor dit jaar weten te realiseren!
Het Voordeelcouponboekje 2016 heeft dezelfde prijs als vorig jaar, slechts € 5,00 (wat volledig ten goede komt aan de vereniging) maar wel 10 extra aanbiedingen!

Win!-win!!-win!!!

1. U koopt een boekje voor slechts € 5,00 en ontvangt een veelvoud aan aanbieden!
  2. Onze sponsoren, de adverteerders in dit boekje, realiseren extra omzet!
  3. De vereniging ontvangt een mooie opbrengst!

VoorkantDe inkomsten zijn natuurlijk er belangrijk, zoals bekend hebben we geen opbrengst meer vanuit de Oud Papier Container!
Vanaf 13 februari 2016 (09:00 uur) is het boekje verkrijgbaar in de kantine!

Bericht van onze sponsor ING

“Het sponsorprogramma Amateurvoetbal van ING won afgelopen donderdag een SponsorRing voor de beste sponsorcase van het jaar in de categorie sport. We zijn ontzettend trots op de samenwerking met 475 amateurclubs in Nederland én de samenwerking met onze collega’s in het land. Via deze weg wil ik uw club namens het hele team Voetbalsponsoring enorm bedanken voor de fijne samenwerking en bijdrage aan dit succes.

Contributies en kantine-inkomsten zorgen bij de voetbalvereniging Zeewolde voor de meeste inkomsten. Jaarlijks wordt er echter ook € 50.000,- aan inkomsten begroot door sponsoring. Hiervoor werd de sponsorcommissie in het leven geroepen.

Actief baasje
Jan Otten was vijf jaar lang het enige lid van de sponsorcommissie. Otten is overdag werkzaam in de financiële dienstverlening. Daarnaast is hij heel actief in de kerk en bij de voetbalvereniging. Zelf voetbalde hij ooit bij Flevo Boys in Emmeloord.

VV Zeewolde heeft een sponsorovereenkomst getekend met LEON Zeewolde.
Op de foto tekent Jan Otten namens de sponsorcommissie de overeenkomst met Thijs van van Dalen namens LEON Zeewolde.

"Energie maak je samen"
Wij werken graag samen, werken graag samen met leveranciers uit ons dorp en dus ook met LEON Zeewolde. Samen werken aan een schoner milieu. Zo wordt sport nog gezonder !

Speciaal voor alle leden van VV Zeewolde is er elke dinsdagavond de mogelijkheid om onze eigen Fysio te bezoeken wanneer je last hebt van een blessure en daarvoor graag een goed onderbouwd advies wilt hebben.

Het spreekuur wordt verzorgd door Elmar Zijl, fysiotherapeut van VVZ 1 en Michel Barbillion, fysiotherapeut en verzorger van VVZ 1

Het inloopuur is elke dinsdag van 18:30 tot 19:30 uur, in de medische ruimte van VV Zeewolde.

SponsorTip

Ledenvoordeel bij The Gym.

Onze nieuwe bordsponsor Th Gym heeft speciaal voor alle leden van VV Zeewolde een speciale aanbieding: onbeperkt sporten voor de prijs van 1x per week sporten.
(Senioren € 33.00 pm, studenten € 27.50 pm.

Blijf (of kom) in conditie tijdens de zomerstop bij The Gymm

SponsorTip

Nieuw bij Eethuis Parola61: Smulboxen.

Deze smulboxen van Parola61 bevatten frietjes met mayonaise en ketchup, snack naar keuze(frikandel, kroket, kaassoufle of kipnuggets), kindercola en een leuke verrassing voor de kids.

Bestel de nieuwe Kids Smulbox voor maar € 5.50 op www.parola61.nl of bel naar 036-5234760

Facebook: www.facebook.com/parola61zeewolde

Businessclub VV Zeewolde