TIFO VVZ: dé supportersvereniging van VV Zeewolde

TIFO VVZ is dé supportersvereniging van VV Zeewolde. TIFO VVZ heeft de afgelopen jaren voor fantastische sfeeracties gezorgd rondom wedstrijden van VV Zeewolde 1.
Enkele voorbeelden zijn kampioenswedstrijden, promotiewedstrijden, bekerwedstrijden of tijdens andere wedstrijden waar onze boys de steun van de vele VV Zeewolde supporters kunnen gebruiken. Dit doen we met name door middel van spandoeken, vlaggen, rookpotten, fakkels en nog veel meer!

Sinds vorig seizoen hebben we ook enkele sfeeracties verzorgd voor andere selectie elftallen en zelfs tijdens de kampioenen dag van de jeugd.

De kosten zijn behoorlijk hoog geweest de afgelopen vijf jaar en hebben de oprichters uit eigen zak betaald. Om sfeeracties ook in de toekomst te kunnen financieren is TIFO VVZ sinds vorig seizoen een officiële supportersvereniging. Voor slechts 1 euro per maand ben jij al lid van TIFO VVZ.

Waarom lid worden?

• Mede mogelijk maken van sfeeracties zodat deze ook komende seizoen worden uitgevoerd
  • Korting op supportersartikelen, zoals: supporters sjaal, stickers,
  • Voetbaltoernooi voor TIFO VVZ leden

Genoeg redenen om direct lid te worden.

Mekld je dus nu aan. Dat kan eenvoudig online via onderstaande button:Aanmelden TIFO VVZ

Aanmelden Nieuwsbrief