VVZ Vrienden vanVrienden van VV Zeewolde
De Stichting Vrienden van VV Zeewolde heeft als doel het financieel ondersteunen van de voetbalvereniging Zeewolde. Met een jaarlijks bedrag van € 50 geven inmiddels ruim 200 donateurs een bijdrage aan de VV Zeewolde, met een investering of bestemming die normaliter niet via de normale begroting van de VV Zeewolde gerealiseerd zou kunnen worden.

Wil jij ook de voetbalvereniging Zeewolde ondersteunen ? Meld je aan met het aanmeldingsformulier

Iedere donateur wordt vermeld met zijn naam op een bordje in de voetbalkantine van VV Zeewolde.

VVZ Vrienden vanBestuur
Het bestuur van de stichting "Vrienden van VV Zeewolde" bestaat uit:

• Jan Compagner (secretaris) te bereiken via 5221458 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Carolien Kuipers (penningmeester) te bereiken via 06-25276777 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De stichting draagt de naam Stichting Vrienden van Voetbalvereniging VV Zeewolde. De stichting is op 22 oktober 2003 opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 39084021.

De stichting heeft tot doel het financieel ondersteunen van VV Zeewolde.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het werven van donateurs. In 2005 waren ca 100 donateurs, in 2015 zijn er inmiddels 200 donateurs.

Enkele belangrijke bepalingen in de statuten van de stichting zijn:

• het bestuur bestaat uit tenminste drie leden
  • het bestuur overlegt tenminste tweemaal per jaar met het bestuur van VV Zeewolde
  • het bestuur legt financiële verantwoording af aan het bestuur van de VV Zeewolde
  • de vertegenwoordigingsbevoegdheid komt naast het bestuur toe aan twee gezamenlijk handelende bestuursleden
  • het boekjaar van de stichting is gelijk aan het kalenderjaar
  • de bestuursleden genieten geen beloning voor hun werkzaamheden

Donaties Vrienden van VV Zeewolde

In overleg met het bestuur van de voetbalvereniging zal het bestuur van de stichting "Vrienden van VV Zeewolde" de gewenste aanschaffing(en) verzorgen.
Vanaf de oprichting van de Stichting zijn de volgende doelen gerealiseerd:

• 2003 : stamtafel in de kantine
  • 2004 : scorebord hoofdveld
  • 2005 : fotowand, nieuwe geluidsinstallatie kantine
  • 2006 : 1500 stuks jubileumboeken van het 25 jarig bestaan
  • 2007 : omroepinstallatie
  • 2008 : trekker, spuitmarkeerwagen en defibrillator
  • 2009 : omroepinstallatie, filmcamera, kalkwagen
  • 2010 : de statafels, een barblad, aanleg boardingvoetbalveld
  • 2011 : lichtinstallatie boardingveld, een beamer en bijdrage aanleg terras
  • 2012 : omroepunits, twee dugouts veld 2
  • 2013 : zitbanken langs het hoofdveld
  • 2014 : nieuwe bar in kantine, zitbanken

Donateurs kunnen ook voorstellen doen !

VVZ Vrienden vanAlgemene voorwaarden:

• De aanmelding blijft geldig tot wederopzegging.
  • De donatie bedraagt € 50.00 per jaar.
  • De stichting Vrienden van VVZ heeft tot doel het (financieel) ondersteunen van VV Zeewolde.
  • De donateurs kunnen suggesties doen voor mogelijke aanschaffingen.
  • De bestedingen van de gelden geschiedt in overleg met het bestuur van VV Zeewolde.
  • Jaarlijks zal aan het bestuur van VV Zeewolde verantwoording worden afgelegd.
  • Naam van de donateur wordt vermeld op het publicatiebord in de kantine van VV Zeewolde.

Doorlopende automatische incasso (SEPA)

Naam Incassant  Stichting Vrienden van VV Zeewolde
Adres  De Nes 1, 3891ZL, Zeewolde
Incassant ID  NL68ZZZ390840210000
Kenmerk machtinging  jaar/nummer
Naam van de bank Rabobank

Onze Vrienden van VV Zeewolde hebben 3 (voor de prijs van 2!) Skydancers aan VV Zeewolde ter beschikking gesteld. Skydancers zijn vrolijk gekleurde, wapperende buizen op een ventilator. Ze zijn een mooie blikvanger en zorgen voor nog meer sfeer langs het voetbalveld.

Aanmelden Nieuwsbrief

Vrienden van VV Zeewolde