Stichting 'Vrienden van v.v. Zeewolde'

Graag stellen wij ons aan je voor. Wij zijn de stichting Vrienden van v.v. Zeewolde. De stichting ondersteunt samen met haar donateurs al 16 jaar onze voetbalvereniging door het (financieel) mogelijk maken van voorzieningen voor het algemeen nut.

Als donateur heb je ook de mogelijkheid om ideeën voor nieuwe voorzieningen aan te dragen. Je kunt deze kenbaar maken bij de bestuursleden van de Vrienden of bij het bestuur van v.v. Zeewolde. Wij zullen dan in overleg met het bestuur van de vereniging beoordelen of het aan onze voorwaarden voldoet en of het realiseerbaar is.

Deze voorzieningen zijn natuurlijk niet mogelijk zonder de hulp van onze donateurs. Inmiddels hebben zich al ruim 150 mensen gemeld en we zijn altijd op zoek naar nieuwe steun. Voor € 50,- per jaar ben je al donateur. Naast het mogelijk maken van de voorzieningen krijg je een vermelding boven de deuren naar het terras. Iedereen kan donateur worden: leden, supporters, iedereen die onze club een warm hart toedraagt. Je kunt je aanmelden via de website van v.v. Zeewolde (https://www.vvzeewolde.nl/aanmelden-vrienden-van-vvz) of via het opgaveformulier in het bakje naast de deuren naar het terras. Heb je meer informatie nodig of wil je een idee aandragen? Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Martijn Rink – Voorzitter
Marco van Burken – Secretaris