4x4 Vrijdag competitie bij VV Zeewolde

Op vrijdag 18 januari is de 4x4 vrijdag competitie weer van start gegaan. Als vanouds trainen de spelers van de JO7 en de JO8 op vrijdagmiddag samen in de individuele 4x4 competitie.
Per vrijdagmiddag vindt er een inschrijving plaats op basis van de dan aanwezige kinderen, waarna de JO7JO8 pupillen 4 partijtjes tegen elkaar spelen in steeds wisselende samenstelling.

Zo leren deze spelers al op jonge leeftijd spelenderwijs samen te voetballen en kennen zij al na enkele maanden heel veel kinderen binnen de vereniging.

Kenmerk van het 4 tegen 4 spel is het vele balcontact. Tijdens deze leerzame training worden veel doelpunten gemaakt, waar zowel kinderen als ouders zichtbaar van genieten.
Per wedstrijd zijn individueel punten te verdienen. Voor een overwinning krijgen de kinderen 10 punten, een gelijkspel levert 5 punten op.
De speler die aan het einde van een maand de meeste punten heeft behaald, wint de maandbeker.

De competitietraining vindt elke vrijdagmiddag plaats van 17.00-18.00 uur op het hoofdveld van de vereniging. Tijdens de training is de kantine geopend!

Aanmelden Nieuwsbrief