VV Zeewolde

Albert van Tergouw volgt Stefan Bakker naar de JO17-1

De Technische Commissie is verheugd te melden dat zij erin geslaagd is een assistent-trainer vast te leggen voor de Jo17-1. Albert Van Tergouw zal met ingang van komend seizoen Stefan Bakker gaan assisteren bij de Jo17-1.

Vorig seizoen voegde Albert zich al als assistent van Arnoud Bostelaar bij de Jo16-1, wat een geschikte combinatie bleek. Nadat Arnoud de Technische Commissie had verteld een stap terug te willen doen, was de keuze om Albert voor het huidige seizoen door te schuiven snel gemaakt. Dit seizoen heeft Albert de leiding over de Jo16-1, samen met zijn assistent Luke Zwagerman.

De combinatie tussen een jonge ambitieuze trainer van buiten Zeewolde en een ervaren trainer binnen Zeewolde wordt door de Technische Commissie als een uitstekende combinatie geacht. Hiermee is de Technische Commissie erin geslaagd om het vertrek van Twan Epe en Erwin Koelewijn, zij vertrekken naar de Jo19-1, op te vangen.

Wij zijn ontzettend blij met deze ambitieuze staf, die een zeer talentvolle lichting verder kan ontwikkelen. Het doel voor volgend seizoen is dan ook duidelijk: spelers ontwikkelen en afleveren bij de Jo19-1. Wij hebben alle vertrouwen in onze jeugdspelers en staf komend seizoen!

Technische Commissie

Onze sponsoren