Bart Smallenbroek en Brian de Boer nieuwe assistenten VV Zeewolde JO13-1

In navolging van het verlengen van Jelle Kuit als trainer/coach VV Zeewolde JO13-1 zijn we opzoek gegaan naar de juiste personen die Jelle komend seizoen kunnen ondersteunen. Wij zijn dan ook blij om te kunnen aangeven dat we met Bart Smallenbroek en Brian de Boer deze juiste personen gevonden hebben.

Bart is al een aantal jaren actief als jeugdtrainer bij één van de teams van zijn twee zonen. Afgelopen jaar was hij de trainer/coach van de JO11-2. Dit team met veelal eerste jaars hield zich knap staande in de eerste weken van de competitie. Ondanks de corona periode hebben deze kinderen zich kunnen blijven ontwikkelen onder aanvoering van onder andere Bart.

Brian is een bekend gezicht bij de vereniging. Je kan hem kennen als voetbal bij diverse jeugd selectie elftallen, als scheidsrechter, als scheidsrechtercoördinator, als trainer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Brian is een zeer gewaardeerd lid en vrijwilliger die bomvol ambities zit. Met zijn 16 jaar is hij al erg volwassen en weet hij goed wat hij wilt en wat hij wilt bereiken.

Wij zijn nogmaals ontzettend blij met deze twee en wensen beide heren ontzettend veel succes komend seizoen.