Challenge ‘een VVZ’tje in de goede richting’ eindigt met succes!

Het is even uit de media-aandacht gebleven, maar we zijn het zeker niet vergeten. We hebben het dan natuurlijk over de VVZ-challenge ‘VVZ’tje in de goede richting’.

Met maar liefst 50 deelnemers in de onderbouw, hoge score-aantallen in de bovenbouw (J017-speler Sem Calboo met 84 punten!) en een nieuwsartikel op Omroep Flevoland op televisie, is de challenge een succes te noemen.

Wat was deze challenge ook alweer?

1e elftalspelers Ronald Hoek, Reinier Joustra, Pieter Blom, Niels van Moolenbroek en Denilcon Ramazan hebben verschillende filmpjes opgenomen voor de onder- en bovenbouwleden om te gaan werken aan de technische vaardigheden. Het schieten van een bal in een kliko tot aan het verbeteren van de schaar, niks was te gek in de challenges.

Succes levert prijzen op!

Daar waar Abel Heijns en Twan Faber al uitgeroepen waren tot meest originele inzenders van een filmpje, reikt de jury nu de prijs voor ‘VVZ Techniekmaster’ per leeftijdscategorie uit. Een VVZ Techniekmaster word je als je in jouw leeftijdscategorie de meeste punten heb behaald. De punten konden gehaald worden door op een bepaald niveau een opdracht (challenge) van een 1e elftalspeler te volbrengen. Hieronder de prijswinnaars per categorie.

Winnaar J011: Wesley de la Mar (J011-1)
Winnaar J012: Boaz Hoolsema (J012-2)
Winnaar J013: Abel Heijns (J013-1 met maar liefst 63 punten!)
Winnaar J014: Jordy Gaal (J014-1)
Winnaar J015: Niels Bonnema (J015-1)
Winnaar J017: Sem Calboo (J017-3)

De prijs is….

Een tegoedbon van 25 euro. Deze prijs wordt uitgereikt bij de eerste thuiswedstrijd van het 1e elftal.

Heel veel plezier met deze prijs. Hiermee komt de challenge ten einde. We kijken als organisatoren hier geweldig op terug. Wij danken voor alle medewerking en inzendingen. Heel leuk om dit voor onze fantastische club te mogen doen.

Samen sterk.

Ruben, Mark, Arnoud, Simon, Ben, Laine en Stan