Cliff Booi nieuwe aanwinst voor TC

Sinds augustus versterkt Cliff Booi de technische commissie van VV Zeewolde. Cliff wordt verantwoordelijk voor het meiden- en damesvoetbal binnen de club. Hij neemt deze taken dit seizoen over van Martijn Wortman.

Cliff is een bekend gezicht: hij geeft al een aantal jaren training aan de meiden van onze vereniging en is daarnaast zeer actief betrokken bij andere mooie ontwikkelingen, zoals het project van het materiaalhok. Mede dankzij hem hebben we fantastische sponsoren voor het meidenvoetbal.

Ook was Cliff al lange tijd een belangrijke schakel in het behalen van de doelen van de TC. Mede dankzij hem heeft Zeewolde nu in elke leeftijdscategorie vanaf de MO13 een meidenteam.
Wij denken daarom dat Cliff de juiste persoon is om bij te dragen aan de volgende doelstelling voor het meidenvoetbal, namelijk zorgen voor twee meidenteams per leeftijdscategorie.

Cliff is kritisch en heeft een uitgesproken mening als het gaat om hoe processen moeten lopen. Maar bovenal houdt hij van aanpakken. Wij zijn enorm blij met zijn komst en wensen Cliff veel succes!

Technische commissie