Erwin Duits is onze nieuwe keeperscoördinator

Met ingang van seizoen 2021-2022 vervult Erwin Duits de rol van keeperscoördinator. Daarmee bekleedt hij een belangrijke functie die bij moet dragen aan de ontwikkeling van onze (keepers)opleiding. Erwin neemt flink wat ervaring mee en is daarom volgens ons de juiste man voor de job.

VV Zeewolde is erg blij met de komst van Erwin, die terugkeert bij de club. Eerder keepte hij van zijn 14e tot zijn 16e al in onze jeugd, nadat hij een aantal jaren heeft gevoetbald. Na mooie uitdagingen bij o.a. FC Omniworld, VV Berkum en SDC Putten kwam hij terug bij VV Zeewolde. Ook gaf hij al training aan onze talentvolle keepers, evenals aan de keepers van het eerste elftal van NSC Nijkerk en CJVV. Nu gaat Erwin de rol van keeperscoördinator invullen waarmee hij een belangrijke bouwsteen is in onze opleiding.

VV Zeewolde werkt al een aantal jaar samen met GDN op het gebied van keepersontwikkeling. Dat heeft ons de mogelijkheid geboden om onze visie op keepers verder te ontwikkelen. Komend seizoen werkt Erwin samen met de TC en onze keeperstrainers deze visie uit. Daarmee willen wij onze jeugd enthousiast maken voor het keepersvak en de kwaliteit van onze opleiding verbeteren.

Erwin heeft “vooral zin om het keepersvak de aandacht te geven die het verdient. Daarnaast mooi om weer wat voor de club te mogen gaan doen waar ik zelf ben begonnen met voetbal!”
Wij zijn blij dat Erwin zich weer aansluit bij de club en wensen hem veel succes!
Technische commissie

Meer in deze categorie: « Cliff Booi nieuwe aanwinst voor TC