Gary Watson blijft JO19 trouw, Erwin Koelewijn completeert staf JO19-1

In goed overleg met de Technische Commissie heeft Gary Watson besloten de Jo19-1 ook komend seizoen trouw te blijven. Gary is op dit moment hoofdtrainer van de Jo19-1, maar heeft niet de ambitie om deze rol komend seizoen opnieuw te bekleden. De Technische Commissie is dan ook zeer verheugd dat Gary volgend seizoen assistent-trainer wil worden, een rol die hem op het lijf geschreven is en een rol die hij vorig seizoen al met succes vervulde.

Tijdens de gesprekken tussen de Technische Commissie en Gary bleek al snel dat laatstgenoemde het erg naar zijn zin heeft binnen deze leeftijdscategorie. De Technische Commissie deelt deze mening en is erg blij met de loyaliteit en gedrevenheid van Gary, die de club dit jaar een dienst heeft bewezen door de leiding op zich te nemen. Gary hoopt zich volgend jaar verder te kunnen ontwikkelen onder de vleugels van de nieuwe hoofdtrainer Twan Epe.

Naast het aanblijven van Gary Watson wordt nog een assistent-trainer toegevoegd aan de staf van de Jo19-1. Erwin Koelewijn zal in navolging van Twan eveneens de overstap maken van de Jo17-1 naar de Jo19-1. Erwin vroeg zich voor het huidige seizoen af of hij kon functioneren in een rol als assistent, maar heeft tijdens gesprekken met de Technische Commissie aangegeven op dit moment niets liever te willen dan een rol als assistent. Aangezien de Technische Commissie tevreden is over het functioneren van de Jo17-1 dit seizoen was de keuze om ook Erwin door te schuiven snel gemaakt.

Wij zijn ontzettend blij om komend seizoen in te gaan met een ‘zware’ staf bij de Jo19-1, die een zeer talentvolle lichting kan ontwikkelen in de laatste stappen binnen de jeugdopleiding van VV Zeewolde. Het doel voor volgend seizoen is dan ook duidelijk: spelers ontwikkelen en afleveren voor de a en b selectie. Wij hebben alle vertrouwen in onze jeugdspelers en staf komend seizoen!

Technische Commissie