VV Zeewolde

Gert Jan de Roder toegevoegd aan de medische staf VV Zeewolde

Het afgelopen seizoen was Gert Jan de Roder al regelmatig te vinden op het trainingsveld om spelers die herstellende waren van een blessure zo snel mogelijk weer fit te krijgen. Dit werd door zowel spelers als bestuur zeer gewaardeerd.

Naar aanleiding van het succes van vorig seizoen en de praktische noodzaak heeft het bestuur Gert Jan benaderd met de vraag of wij deze rol weer op vaste wijze kunnen aanbieden. Gert Jan, die enkele jaren geleden de cursus tot hersteltrainer heeft gevolgd, wilde hier graag aan mee werken. Met ingang van dit seizoen zal Gert Jan op dinsdag en donderdag om 20.00 beschikbaar zijn voor de spelers van ons eerst elftal, tweede elftal en de Jo19-1 die herstellende zijn van een blessure. Zit je in een ander team en wil je een beroep doen op Gert Jan? Dan kan je hem benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., indien er ruimte beschikbaar is helpt hij je graag.

Wij zijn ontzettend blij met deze toevoeging aan de medische staf, die momenteel bestaat uit Jeffrey en Michel. Naast de aanwezigheid van deze fysiotherapeuten/verzorgers voegen we met een hersteltrainer een extra dienst toe aan de medische staf. Daarnaast blijven we op zoek naar een extra verzorger voor het tweede elftal.

Bestuur VV Zeewolde

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren