GEZOCHT | Scheidsrechters & Spelbegeleiders

Mijn naam is Brian den Boer en ik ben met ingang van dit seizoen de nieuwe scheidsrechter coördinator van VV Zeewolde. Gelukkig gaat het nieuwe seizoen over een paar weken weer beginnen.

In de voorbereiding op de start van de competitie worden er momenteel vriendschappelijke wedstrijden gespeeld op ons mooie sportpark De Horst. Samen met de club ben ik op zoek naar enthousiaste scheidsrechters (m/v) en spelbegeleiders (m/v)* die het komende seizoen op regelmatige basis een jeugd- en/of seniorenwedstrijd willen fluiten.

Ik leg dan graag uit wat er komt kijken bij het fluiten van een wedstrijd. Heb je andere vragen? Dan hoor ik het uiteraard ook graag.

Ik kijk uit naar je reactie en zie je hopelijk snel op sportpark De Horst.

Met sportieve groet,

Brian den Boer

*Wat is een Spelbegeleider? De spelbegeleider wordt ingezet bij de nieuwe 6 tegen 6 vorm die plaatsvindt op een kwart voetbalveld. Hij of zij beweegt niet in maar langs het veld en geeft de spelers zoveel mogelijk de ruimte het spel zelf te ontdekken. Alleen bij het duidelijk overtreden van de spelregels grijpt de spelbegeleider in en legt deze uit.