Jan Meijer volgt Anne-Jan de Vries op als seniorencoordinator

JAN MEIJER VOLGT ANNE-JAN DE VRIES OP ALS SENIORENCOORDINATOR!

Met ingang van 1 januari 2022 volgt Jan Meijer Anne-Jan de Vries op als seniorencoördinator. Een aantal weken geleden heeft Anne-Jan laten weten zijn taken neer te willen leggen, omdat hij het niet langer kan combineren met zijn werk- en privéleven.

Na een korte zoektocht kwamen wij al snel uit bij Jan en na een goed gesprek heeft Jan aangegeven de taken van Anne-Jan over te willen nemen. Jan is voor de meeste geledingen binnen de vereniging geen onbekend gezicht. In het verleden heeft Jan al diverse vrijwilligerstaken uitgevoerd als leider bij verschillende teams en als keeperstrainer. Momenteel maakt Jan deel uit van het Berwick comité, waarvan je hem ook kan kennen. Daarnaast is Jan al jaren actief als keeper in het 4e elftal.

Langs deze weg willen wij Anne-Jan ontzettend bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren, waarin hij de overgang van de JO19 naar het seniorenvoetbal heeft versoepeld. Daarnaast wensen wij Jan succes om het werk van Anne-Jan te continueren en waar mogelijk te optimaliseren.

Technische Commissie