VV Zeewolde

Krachttraining 2018-2019

Voetbalschool Zeewolde biedt in samenwerking met sportcoach Robin van der Wal algemene krachttraining aan.
We starten in januari 2019 met een tweede groep. Deze groep is uitsluitend bedoeld voor beginners. Je eigen sport niveau is daarbij niet belangrijk, iedereen is welkom. Ben je geboren in 2009 of ben je ouder, dan kun je je opgeven.

De trainingen vinden plaats in Sportcentrum Zeewolde (Eikenlaan 92) van 15.45 tot 16.45 uur. We starten op woensdag 16 januari 2019.
Visie – Missie
• Het doel is om de fitheid te vergroten, en hierdoor de belastbaarheid te kunnen verhogen;
• Het behouden van ambitie;
• Een springplank voor een sportcarrière met betere prestaties, gezonder leven, minder blessures, meer creativiteit, meer plezier.

Tijdens onze lessen introduceren we het ASM. ASM staat voor Athletic Skills Model. Binnen de ASM programma’s is spelvariatie en -plezier gekoppeld aan motorisch leren. Het ASM zorgt voor betere bewegers. Het uitgangspunt van ASM is: “eerst een atleet worden, dan pas specialiseren”.
De resultaten zijn erg goed. De algemene krachttraining / ASM, is dan ook een aanvulling op de doelsport (voetbal).

Kosten: 20 lessen voor €79,-
Tijdens de trainingen zijn er altijd twee gediplomeerde trainers aanwezig. Verder hebben we een samenwerking met Fysiotherapie Medisch Centrum. Het bijwonen van de trainingen is op eigen risico.

Wil je meedoen, wees er dan snel bij, VOL=VOL. Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Robin van der Wal & Gert Visscher

Media

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren