VV Zeewolde

Levi van Rijn nieuwe trainer VV Zeewolde JO19-1

In de zoektocht naar een nieuwe trainer voor de JO19-1 is Zeewolde uitgekomen bij Levi van Rijn. Met ingang van komend seizoen zal hij Twan Epe opvolgen. Levi woont samen met zijn vrouw in Dronten en trainde daar tot vorig seizoen de JO17-1 van ASV Dronten.

Levi speelt en traint al zijn gehele carrière bij ASV Dronten. Zo doorliep hij zelf als speler alle selectie elftallen en geeft al zo’n tien jaar training aan verschillende teams in de jeugdopleiding. Gedurende deze periode heeft Levi diverse opleidingen gevolgd en succesvol afgerond. Zijn laatst opleiding was de UEFA B opleiding, voorheen bekend als TC II.

Het motto van Levi is altijd opzoek gaan naar verbetering en ontwikkeling, hij verwacht dat van zijn spelers en ook van zichzelf. Als zodanig heeft hij de beslissing genomen om na tien jaar ASV Dronten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Levi heeft die uitdaging gevonden in Zeewolde en zoals hij zelf zegt: ik kijk uit naar komend seizoen en heb ontzettend veel zin om samen met een ambitieuze club samen te werken om spelers en mijzelf verder te ontwikkelen.

Wij zijn blij en trots dat we erin zijn geslaagd een waardige opvolger te hebben gevonden voor Twan en wensen Levi heel veel succes!

Technische Commissie

Onze sponsoren