Martijn Wortman nieuwe trainer VVZ JO17-2

Met ingang van het komende seizoen is Martijn Wortman de nieuwe trainer van de JO17-2. Op dit moment is Martijn trainer van de JO14-1, een lichting die we komend seizoen niet hebben binnen VV Zeewolde. Martijn wilde graag een oudere leeftijdscategorie trainen en door het doorschuiven van Danny van Lenthe kwam er een uitdagende plek vrij.

Ook Martijn zet zich volop in voor de vereniging. Eigenlijk kunnen we een nieuwsbericht van meerdere pagina’s schrijven om te vertellen waar je Martijn nog meer kan zien dan op het trainingsveld. Zo is Martijn jaren organisator geweest van het Oliebollentoernooi, heeft hij veelvuldig seniorenfeesten of (vrijwilligers) bbq’s georganiseerd, is hij scheidsrechter en is hij bovenal een zeer gewaardeerd TC Lid.

Binnen de TC richt Martijn zich voornamelijk op de ontwikkeling van het meisjes/dames voetbal binnen VV Zeewolde. We willen graag blijven groeien in leden aantal binnen het meisjes/dames voetbal en Martijn trekt deze kar met nog een aantal fantastische vrijwilligers. Zo organiseerden zij een prachtige open training op Tweede Paasdag en mogen we hierdoor nu al een nieuw lid verwelkomen (stiekem hoopt Martijn natuurlijk op nog meer aanmeldingen).

We zijn ontzettend blij met vrijwilligers zoals Martijn, die voor enorm veel positieve energie en vooruitgang zorgen. We wensen Martijn veel succes bij de JO17-2 komend seizoen en hopen nog jaren op zijn inzet als vrijwilliger te mogen rekenen!

Technische Commissie

VV Zeewolde 40 Jaar