VV Zeewolde

Martin Sibrandi vertrekt na één jaar bij VV Zeewolde

De samenwerking tussen Martin Sibrandi en VV Zeewolde zal volgend seizoen niet worden voortgezet. De afgelopen periode is een verschil van inzicht ontstaan over de invulling van verschillende voetbaltechnische zaken, met name richting seizoen 2020/2021. Als gevolg hiervan heeft Martin besloten zich terug te trekken als trainer van de JO19-1 en als Hoofdtrainer Bovenbouw. Martin heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De TC betreurt zijn beslissing, maar respecteert zijn beslissing.

Martin werd in augustus 2019 aangesteld als opvolger van Leen den Boer als Hoofdtrainer Bovenbouw en als opvolger van Peter Wiesenekker als trainer van de JO19-1. De TC gaf Martin als opdracht mee een cultuuromslag te weeg te brengen bij de JO19-1 en de doorstroming van de jeugd naar het 1e elftal te bevorderen. De TC is van mening dat beide opdrachten geslaagd zijn. Zo is de JO19-1 vaker en harder gaan trainen, zijn spelers zichtbaar beter geworden en hebben diverse spelers afgelopen seizoen hun debuut mogen maken in de selectie van het 1e elftal. Dit ging zowel met spelers als met de organisatie met vallen en opstaan, maar de resultaten hebben de verwachtingen overtroffen.

Wij wensen Martin veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging en bedanken hem voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van VV Zeewolde.

Technische Commissie

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren