Mix toernooi onderbouw op zaterdag 4 juli

Op 24 juni maakte de regering bekend dat het weer mogelijk is om vriendschappelijke wedstrijden/toernooien te organiseren, ouders weer welkom zijn op het sportpark (onder voorwaarden) en de sportkantines weer open mogen vanaf 1 juli. Om het bijzondere seizoen op een leuke manier af te sluiten organiseert VV Zeewolde op zaterdag 4 juli een toernooi voor alle leden van de O9, O11, O12 en O13 leeftijdscategorie.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 4 juli van 9:00 tot omstreeks 12:00 en wordt gehouden op veld 1 en het multifunctionele veld. De spelvorm is voor de O9 8 tegen 8 en voor de overige leeftijden 7 tegen 7, allebei op een half veld. Teams hoeven zich niet aan te melden, we organiseren het toernooi op basis van het ‘oliebollentoernooi’ principe waarbij teams worden ingedeeld afhankelijk van de opkomst. Een mooie gelegenheid om nieuwe vriendjes of vriendinnetjes te leren kennen. Zorg dus dat je uiterlijk 9.00 in je tenue op de club bent, zodat wij je kunnen indelen.

Vanzelfsprekend is het voor ons belangrijk dat de veiligheid op en rondom het sportpark wordt gewaarborgd op basis van de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF. Wij willen hier graag invulling aan geven, echter kunnen wij dit niet zonder de hulp van leden en ouders. Het bestuur heeft vandaag een protocol opgesteld, zodat wij allemaal op een veilige manier gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Wij willen iedereen vragen kennis te nemen van dit protocol op de website of facebook pagina.

Om dit toernooi mogelijk te maken zijn we op zoek naar een aantal ouders en of oudere leden die een team willen begeleiden én leden die als scheidsrechter/spelleider willen fungeren. Wil jij helpen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zien we je zaterdag?

Technische Commissie & Activiteiten Commissie