Nieuwe versoepelingen & maatregelen

De overheid heeft de afgelopen twee weken verdere versoepeling aangekondigd. In dit korte bericht willen we jullie informeren over hoe VV Zeewolde omgaat met deze wijzigingen.

Het belangrijkste is dat het uitvoeringsprotocol van kracht blijft zoals deze reeds is opgesteld, met de volgende wijzigingen:

• Jeugdteams mogen vanaf 1 juni (ook) zonder 1,5 meter beperking trainen;
  • Tijdens selectietrainingen mogen hesjes worden gebruikt, maximaal één hesje per persoon en na afloop worden deze op de club gewassen;
  • Het zomerrooster is vanaf 8 juni tot 10 augustus van kracht;
  • De natuurgrasvelden mogen niet meer worden gebruikt;
  • Er trainen meerdere teams op één veld.

Naast de reeds genoemde versoepelingen blijven we alle leden, trainers, leiders en ouders zoveel mogelijk informeren over versoepelingen. Tot nader bericht blijft het uitvoeringsprotocol van kracht. Hierdoor blijven publieke binnenruimten gesloten, zijn ouders niet welkom op het sportpark en mogen senioren alleen trainen met 1,5 meter afstand. Daarnaast hebben wij, naar aanleiding van enkele verzoeken deze week, het zomerrooster voorzien van een update.

Indien de overheid de komende periode meer maatregelen te versoepelen, dan zullen we jullie hierover informeren. Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomer in goede gezondheid en hopen wij met elkaar weer 'als vanouds' te mogen trainen en wedstrijen te mogen spelen vanaf augustus/september.

Technische Commissie