NIEUWS | Peter Epe langer door bij VV Zeewolde

De Technische Commissie en het bestuur van VV Zeewolde zijn verheugd te melden dat het contract van Peter Epe volgend seizoen zal worden voortgezet. Ondanks dat vorig seizoen voortijdig werd beëindigd en het huidige seizoen stilligt blijft de honger naar succes aanwezig en de gezamenlijke missie in stand: promoveren naar de 2e klasse.

Peter Epe is sinds augustus 2018 hoofdtrainer van VV Zeewolde en daarvoor actief bij DVS ’33 en VV Hierden. In zijn eerste seizoen wist hij direct te promoveren naar de 3e klasse middels het kampioenschap in de 4e klasse. Op dit moment staat VV Zeewolde op de vijfde plaats in de 3e klasse, maar zoals bekend is nog altijd niet duidelijk of de competitie zal worden uitgespeeld.

Door het inpassen van jeugdspelers, incidenteel toevoegen van externe spelers en het verder professionaliseren van de vereniging wordt hard gewerkt aan een nieuw promotie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Peter Epe nog altijd de juiste persoon is om een nieuwe promotie te realiseren.

Naast de contractverlenging van Peter Epe zal de komende weken meer duidelijk worden over het al dan niet voortzetten van de contracten met de overige stafleden van het eerste elftal.

Bestuur & Technische Commissie