VV Zeewolde

Peter Epe vertrekt na dit seizoen bij VV Zeewolde

Na vier seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Peter Epe en VV Zeewolde. 

Een succesvolle samenwerking mogen we gerust zeggen! Na een periode van verval waarin het 1e elftal degradeerde naar de 4e klasse bracht Peter Epe de zo gewenste nieuwe energie. Dit resulteerde al snel in promotie naar de 3e klasse. 

Ook na de promotie heeft deze progressie zich doorgezet in de 3e klasse. In de seizoenen 2019-2020 en 2020-2021 lag Zeewolde op koers om promotie naar de 2e klasse af te dwingen, het was dan ook erg frustrerend dat het corona virus tot tweemaal toe roet in het eten gooide. In het huidige seizoen strijdt Zeewolde wederom mee in de strijd om promotie naar de 2e klasse, in een seizoen dat hopelijk wel zal worden uitgespeeld.

Ondanks de prettige samenwerking en behaalde resultaten hebben Peter en Zeewolde in goed overleg besloten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen, om zodoende ruimte te maken voor nieuwe energie. Hoewel de samenwerking na dit seizoen zal eindigen, zijn Peter en Zeewolde vastbesloten om tot de laatste speelronde mee te doen om promotie naar de 2e klasse. Strijdbaar, zoals zowel Peter als Zeewolde zijn, gaan we dan ook de 2e seizoenshelft in. 

VV Zeewolde

 

Onze sponsoren