VV Zeewolde

Ruben Schipper gaat zich volledig toeleggen op de jeugdopleiding van VV Zeewolde

De Technische Commissie en het bestuur van VV Zeewolde zijn verheugd te melden dat Ruben Schipper komend seizoen door zal gaan met zijn werkzaamheden als Hoofd Trainerscoördinator. Dit betekent dat Ruben met pijn in het hart afscheid zal nemen als assistent van het 1e elftal om zich volledig te kunnen richten op de ontwikkeling van onze jeugdopleiding.

Met ingang van het huidige seizoen is gekozen voor een organisatiestructuur waarbij een Hoofd Trainerscoördinator fungeert als verlengstuk van de Technische Commissie. Deze functie is een samenvoeging van twee oude functies van Hoofdtrainer Bovenbouw en Hoofdtrainer Onderbouw. Zowel het bestuur als de Technische Commissie zijn erg tevreden met de ontwikkeling van de jeugdopleiding en het aandeel dat Ruben hierin heeft.

Namens de Technische Commissie is Ruben dit jaar vooral gefocust op het opleiden van jeugdtrainers, het versterken van ons trainerskader en assisteert hij trainers om onze jeugdspelers te ontwikkelen. Dit gebeurt onder andere door het bijwonen van trainingen, organiseren van trainersbijeenkomsten, het houden van individuele ontwikkelingsgesprekken, het aanbieden van webinars/bijscholing en het bijwonen van vergaderingen van de Technische Commissie.

Wij zijn blij met de ontwikkeling en voorlopige resultaten na een half jaar en zijn ervan overtuigd dat Ruben het resterende seizoen en komend seizoen doorgaat met deze ingeslagen weg. We zijn trots dat we naast spelers en trainers nu ook dergelijke functies zelf opleiden. Ruben wordt op de achtergrond bijgestaan door Ruud Dokter, waar wij erg blij mee zijn.

Wij hopen op korte termijn een opvolger van Ruben bij het 1e elftal aan te trekken en hopen dat Ruben binnen de corona maatregelen nog de kans krijgt om vanaf de bank afscheid te kunnen nemen.

Bestuur & Technische Commissie VV Zeewolde

Onze sponsoren