VV Zeewolde

Ruben Schipper volgt Mathieu van Heijningen op bij VVZ 2

Met ingang van komend seizoen wordt Ruben Schipper aangesteld als trainer van het 2e elftal van VV Zeewolde. Hij volgt daarmee Mathieu van Heijningen op, na één seizoen. Mathieu fungeert dit seizoen als interim, wat hij dit seizoen naar volle tevredenheid en met prachtige resultaten doet. Bij de aanstelling van Mathieu is, vanuit zowel VV Zeewolde als Mathieu, de wens uitgesproken om enkel voor het huidige seizoen een overeenkomst aan te gaan.

Hoewel de wegen van Mathieu en VV Zeewolde na dit seizoen zullen scheiden, blijft de onderlinge band onverminderd goed. Zoals Mathieu het zelf altijd omschrijft: ik heb een blauw-wit hart gekregen. Dit seizoen bewijst hij dat wederom, waarbij er in het restant van dit seizoen nog van alles is om voor te spelen. Zo kan het winnen van de eerste periodetitel het 2e elftal bijna niet meer ontgaan. Er wordt daarmee ook volop gestreden om het kampioenschap. 

Met het 2e elftal gaan we komend seizoen een nieuwe fase in. Een fase, waarin verjonging gewenst is, waarmee het 2e elftal met jonge talenten gaat aansluiten bij het 1e elftal. De extra focus komt te liggen bij de doorgroei van de jonge spelers. Als zodanig zijn we op zoek gegaan naar een trainer, die deze transitie mogelijk kan maken. Hierbij zijn we uitgekomen bij Ruben, die voor de meesten binnen de vereniging geen onbekende is. 

Ruben zal met ingang van komend seizoen zijn werkzaamheden bij het 2e elftal gaan combineren met zijn rol als Hoofd Trainerscoördinator. Hierbij zal hij in de onderbouw ondersteuning krijgen om de druk binnen zijn takenpakket te verlagen. In een later stadium volgt meer informatie. Dit geldt ook over de volledige invulling van de staf van het 2e elftal.

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar wij Mathieu zijn voor zijn inspanningen dit seizoen en wensen hem heel veel succes met het restant van het seizoen! Daarnaast wensen wij Ruben alvast alle succes toe voor het komende seizoen!

Technische Commissie

 

Onze sponsoren