Scheidsrechters Update

Beste leiders, ouders en betrokkenen van VVZ Zeewolde,

Zoals elk seizoen probeert V.V. Zeewolde zoveel mogelijk wedstrijden van een clubscheidsrechter te voorzien. De afgelopen seizoenen is dit redelijk goed gelukt, zij het met wat kunst- en vliegwerk hier en daar.
Dit seizoen zal dit niet gaan gebeuren. Op het moment is het scheidsrechtertekort dusdanig groot, dat ik geen hogere bezettingsgraad kan beloven dan 50 procent van de wedstrijden. Dit is voor de club en vooral voor u als leider een groot probleem. Een oplossing is helaas nog niet gevonden, al ben ik in samenwerking met Technische Commissie en Bestuur bezig met het werven van scheidsrechters.

Wat gaat dit concreet inhouden voor uw elftal?

*   Voor u is er maar één oplossing als een scheidsrechter ontbreekt: zelf de wedstrijd leiden (dit kan ook een van de ouders/broer/zus/neef etc. zijn).
  *   U krijgt van mij zo snel mogelijk bericht als er geen scheidsrechter is voor uw wedstrijd (minimaal 2 dagen van tevoren, zo niet eerder).
  *   U krijgt van mij een document met een handleiding die gebruikt kan worden voor het zelf fluiten van wedstrijden, gebaseerd op de officiële KNVB reglementen.
  *   Er komt op de korte termijn een informatieavond voor alle leiders van de jeugdelftallen. Hierover volgt nog bericht.
  *   Onder dit bericht vindt u mijn telefoonnummer en het e-mailadres waarop ik te bereiken ben.

Ik snap dat dit bericht vervelend is voor iedereen die betrokken is bij een elftal. Het is immers fijn als u zich op één taak kunt richten. Helaas is het op dit moment zoals het is, mede door blessures en andere onvoorziene omstandigheden. Zoals gezegd, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een oplossing, maar deze zal op de korte termijn nog niet gevonden worden.

Bent u van plan om zelf te gaan fluiten bij uw elftal? Is er iemand beschikbaar om als scheidsrechter op te treden bij (bijna) alle thuiswedstrijden van uw elftal?
Kent u iemand die het leuk zou vinden om scheidsrechter te worden op zaterdag?

Laat het mij weten per telefoon of e-mail! Op dit moment is alle hulp meer dan welkom.Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de scheidsrechterscommissie wens ik u toch een sportief seizoen toe en hoop ik op een prettige samenwerking.

Met vriendelijke groeten,
Wouter de Jong