SPELERSNIEUWS | Aanvoerders Reinier Joustra & Romero Butz ook volgend seizoen bij vv Zeewolde

Zowel Reinier Joustra als Romero Butz blijven vv Zeewolde trouw volgend seizoen. We zijn blij dat deze sterkhouders en aanvoerders weer een jaar toevoegen aan hun lange carrière bij vv Zeewolde. Naast het feit dat het twee geweldige leiders zijn zorgen zij al jaren voor stabiliteit in het eerste elftal.

Reinier is al jaren een bekend gezicht binnen onze vereniging. Zijn jarenlange ervaring maken hem een gewaardeerde kracht binnen de A-selectie. Ondanks een vervelende liesbreuk, die hem parten speelde in de voorbereiding van het huidige seizoen, is hij vastbesloten om zijn waarde voor vv Zeewolde volgend jaar opnieuw te laten zien. Op dit moment traint hij individueel hard om fit te zijn voor het moment dat we weer mogen voetballen. Hierbij wordt hij ondersteund door senioren lid Hessel Rommes van Total Body Management. Wist je dat Reinier daarnaast trainer is in onze jeugdopleiding?

Romero is de afgelopen jaren de onbetwiste eerste doelman bij vv Zeewolde en hij had een groot aandeel in het kampioenschap en promotie naar de derde klasse. Naast zijn waarde op het veld is Romero ook een aanwinst buiten het veld en een voorbeeld voor onze jeugdspelers. Zo is Romero lid van de spelersraad en mist hij zelden een training of wedstrijd. Wist je dat Romero in het dagelijks leven werkzaam is bij één van onze sponsoren, ConDoor?

We zijn ontzettend blij dat onze aanvoerders doorgaan volgend seizoen en wensen ook hen veel succes!
De Technische Commissie