SPELERSNIEUWS | Jeffrey van Kampen en Nick Redegeld verlengen bij VV Zeewolde

Jeffrey van Kampen en Nick Redegeld hebben inmiddels ook hun ‘ja-woord’ gegeven aan VV Zeewolde. Beide spelers doorliepen de jeugdopleiding van VV Zeewolde en na een korte periode zonder voetbal keerde de mannen enkele jaren geleden terug bij VV Zeewolde.

Dat deze spelers in één bericht worden genoemd heeft een reden. Na hun periode zonder voetbal keerden zij beide terug bij het 4e, een vriendenteam waarin zij met oude bekenden en vrienden konden voetballen. Hier begon de ambitie dermate te kriebelen dat zowel Jeffrey als Nick de club hebben geïnformeerd hogerop te willen. Na een periode in het 2e elftal kwamen zij op de radar van het 1e elftal en sinds het huidige seizoen maken zij samen deel uit van het 1e elftal.

Naast deze overeenkomst hebben Jeffrey en Nick ook overeenkomsten op het veld. Met hun lef, eindeloze inzet en doorzettingsvermogen brengen zij gif in het elftal en zijn zij een plaag voor iedere tegenstander.

We hopen dat de energie van Jeffrey en Nick overslaat op de rest van het elftal komend seizoen en wensen hen veel succes!

De Technische Commissie