VV Zeewolde

SPELERSNIEUWS | Joy Schoonhoven laatste versterking VV Zeewolde

De Technische Commissie is erin geslaagd om Joy Schoonhoven vast te leggen voor het komende seizoen en daar zijn we ontzettend blij mee! Er waren al wat goede inzendingen gisteren, maar dit is de laatste transfer voor de A-selectie komend seizoen.

Joy heeft een zeer omvangrijke spelerscarrière achter de rug, ondanks het feit dat hij pas 26 jaar is. Zo speelde hij in de jeugd van Ajax en Almere City, mocht hij stage lopen bij LA Galaxy en speelde hij bij Keuken Kampioen divisionist Telstar. In het lopende seizoen is hij actief bij Sporting Almere, waar hij na dit seizoen afscheid zal nemen.

Zoals gisteren al aangekondigd is Joy inzetbaar als aanvallende middenvelder of in de voorhoede. We hopen met zijn komst de creativiteit voorin te vergroten in de jacht op promotie naar de 2e klasse. Joy gelooft in het plan van VV Zeewolde en wil graag zijn bijdrage leveren. Of zoals hij het zelf omschrijft: ‘ik vind het een mooie uitdaging om samen met de club te bouwen aan een succesvolle toekomst. Ik heb al een keer meegetraind en dat is mij prima bevallen, ik ben ervan overtuigd dat we bovenin kunnen meedraaien’.

Naast speler is Joy actief als trainer. Op dit moment traint hij de O11 en de O17 bij Football Talent. Hij geniet van het training geven en gaat dat volgend seizoen vervolgen bij de O17 van Football Talent.

We zijn verheugd met de komst van Joy en kijken uit naar zijn komst!

De Technische Commissie

VV Zeewolde 40 Jaar

Onze sponsoren