SPELERSNIEUWS | Martin van Barneveld keert terug bij vv Zeewolde

Voor het seizoen 2021-2022 heeft vv Zeewolde zich versterkt met doelman Martin van Barneveld. De Zeewoldenaar speelde tot de JO19 bij vv Zeewolde. Na diverse clubs in het betaald voetbal kwam Martin voor 1 seizoen terug bij vv Zeewolde. In het seizoen 2014-2015 maakte hij deel uit van het meest succesvolle seizoen van vv Zeewolde ooit in de 2 klasse G in West. Zeewolde eindigde mede door zijn inbreng op de 8e plaats.

Het was duidelijk dat vv Zeewolde voor Martin niet het hoogste niveau was. Via Spakenburg, USV Hercules werd Martin in 2018 doelverdediger bij SDC Putten. Ondanks aanbiedingen van diverse verenigingen heeft Martin besloten terug te gaan naar zijn oude club en eerste voetbal-liefde: vv Zeewolde.

Martin zelf over die beslissing: “Ik ben heel enthousiast over de toekomst plannen van vv Zeewolde en ik zie het als mooie uitdaging om Zeewolde naar een hoger niveau te brengen. Dat is de belangrijkste motivatie om voor Zeewolde te kiezen. Naast mijn werk vind ik vv Zeewolde een hele mooie club, waar ik mij altijd thuis heb gevoeld en met open armen ben ontvangen! “

Als Technische Commissie zijn we heel blij met de keuze van Martin en we kijken dan ook met enthousiasme uit naar zijn komst.

De Technische Commissie