SPELERSNIEUWS | Niels van Moolenbroek blijft vv Zeewolde trouw, nieuwe jeugdspelers kloppen op de deur!

Niels van Moolenbroek is ook volgend seizoen te bewonderen bij vv Zeewolde. Niels ontwikkelt zich stormachtig en is door zijn uitstekende mentaliteit een inspiratie voor veel jeugdspelers. Hij doorliep de hele jeugdopleiding en maakte rechtstreeks de overstap van de JO19-1 naar het eerste elftal. Wisten jullie dat Niels sinds dit seizoen ook trainer is bij vv Zeewolde? Samen met Finn Mulder en Wouter Nederkoorn traint hij dit jaar de Jo15-2.

We zijn ontzettend trots op Niels, hij is het voorbeeld voor onze jeugdspelers en er dient zich een zeer talentvolle lichting aan in de O19 en O17. Het doel is om de komende jaren steeds meer talenten af te leveren voor het eerste elftal. Dat proberen we duurzaam te realiseren, we moeten voorzichtig zijn met jeugdspelers. Een vroeg debuut is geen garantie voor succes.

Zoals gezegd is Niels één van de talenten die vv Zeewolde rijk is, maar staan er al veel jeugdspelers klaar om in zijn voetsporen te treden. Zo debuteerde Julian de Roder dit seizoen al in het eerste elftal na een succesvolle voorbereiding. Julian zal volgend jaar vervroegd worden doorgeschoven naar het eerste elftal. We zijn blij met Julian, die ondanks belangstelling van andere clubs vv Zeewolde ook trouw blijft. Julian is een multifunctionele speler die zowel op de 6 positie als op back posities uit de voeten kan.

Naast de O19 barst ook de O17 van het nodige talent. Eén van de grootste talenten is Tim Koelewijn. Aan het begin van het huidige seizoen koos Tim voor de JO17-1, waar ook de JO19-1 tot de mogelijkheden behoorde. Komend seizoen maakt Tim de overstap naar de JO19-1 en krijgt hij een stageplaats bij het eerste elftal. Ieder jaar krijgen twee jeugdspelers de kans om mee te trainen met het eerste elftal op dinsdagavond. Voor komend seizoen is de eerste plaats dus vergeven. Tim kan uit de voeten op alle posities op het middenveld.

We zijn ontzettend trots op alle jeugdspelers en hopen de komende jaren nog meer talenten te mogen presenteren!
De Technische Commissie