SPELERSNIEUWS | Ook Jan Struijk verlengd bij VV Zeewolde

In navolging van de eerder gepresenteerde sterkhouders heeft ook Jan Struijk de Technische Commissie te kennen gegeven volgend jaar bij VV Zeewolde te blijven. Sinds zijn komst naar VV Zeewolde twee jaar geleden heeft Jan door de corona crisis nog geen volledig seizoen kunnen spelen, maar de honger naar succes blijft bestaan.

Jan deelt de ambities van VVZeewolde en wil komend jaar bijdrage aan promotie naar de 2e klasse. De technisch begaafde speler is op alle posities in de voorhoede inzetbaar en heeft de afgelopen twee jaar al laten zien doelpunten te kunnen maken, iets wat wij komend jaar hard nodig zullen hebben.

Ook naast het veld is Jan een gewaardeerde kracht. Hij is altijd goedlachs en ligt goed bij de overige spelers. Dat maakt hem een graag geziene speler binnen de vereniging. Hoeveel goals denk jij dat Jan gaat maken komend seizoen?

We hopen dat Jan zijn goals gaan bijdragen aan een promotie volgend seizoen en hebben daar alle vertrouwen in!

De Technische Commissie