VV Zeewolde

SPELERSNIEUWS | Ramon Chaigneau & Jeffrey Bras ook in seizoen 2021-2022 bij VV Zeewolde

Kan jij je nog een VV Zeewolde bedenken zonder Ramon en Jeffrey? Misschien niet, want beide spelers zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit het 1e elftal van VV Zeewolde. We zijn dan ook verheugd te melden dat zij ook volgend jaar te zien zijn op Sportpark De Horst.

Zowel Ramon als Jeffrey zijn ruim inzetbaar in de achterhoede. Toch zien we Ramon vaak op de rechtsback positie en Jeffrey in het centrum. Jeffrey is de afgelopen jaren geplaagd door blessures, maar kreeg voor de corona stop de smaak weer te pakken. Voor Jeffrey is de corona stop dan ook extra zuur, maar hij is vastbesloten om volgend seizoen de draad weer op te pakken.

Ramon is een ervaren speler binnen de selectie en al jaren actief bij VV Zeewolde. Het is bewonderingswaardig hoe hij zich ieder jaar weer inzet om fit te blijven. Hij laat zich daarbij helpen door hersteltrainer Gertjan de Roder

We hopen dat de ervaring van Ramon en Jeffrey onze jonge spelers gaat helpen ontwikkelen en bijdragen aan promotie naar de 2e klasse. Wij wensen Ramon en Jeffrey heel veel succes!

De Technische Commissie

Onze sponsoren