SPELERSNIEUWS | Rutger de Vries verlengd bij eerste elftal en VVZ JO15-1

Met trots kan de Technische Commissie mededelen dat Rutger De Vries ook komend seizoen onderdeel uit zal maken van de A-selectie. Rutger heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in zijn fysieke gesteldheid en dat heeft uitbetaald als vaste waarde binnen de selectie. Naast zijn mentaliteit is zijn multifunctionaliteit een welkome kwaliteit in de selectie. Zo zie je Rutger vaak in de achterhoede of het middenveld, maar misstaat hij niet als pinchhitter als de trainer daarom vraagt.

Naast zijn inzet als speler van het eerste elftal zet Rutger zich al jaren in als jeugdtrainer binnen VV Zeewolde. We hebben veel vertrouwen in de trainerskwaliteiten van Rutger en waren meer dan bereid aankomend seizoen te investeren in zijn ontwikkeling met een TC III opleiding. Helaas zijn er geen plaatsen beschikbaar door het uitlopen van huidige opleidingen vanwege de corona maatregelen. Zodra er weer plek is, dan zal Rutger de opleiding gaan volgen. Hoewel dit een behoorlijke teleurstelling is, zijn we ontzettend trots en blij dat Rutger volgend seizoen wederom hoofdtrainer zal zijn van de JO15-1.

Zijn inspanningen als jeugdtrainer en verdienste als speler van de A-selectie maken Rutger een voorbeeld voor veel van onze leden. We zijn dankbaar en trots dat we zowel spelers als trainers kunnen opleiding binnen onze vereniging en daar gaan we op voortborduren de komende jaren.

We wensen Rutger veel succes als speler en trainer komend seizoen!

De Technische Commissie

VV Zeewolde 40 Jaar