SPELERSNIEUWS | Tom de Boerdere keert na één jaar terug bij VV Zeewolde

Afgelopen jaar namen wij met pijn in het hart afscheid van Tom de Boerdere, destijds één van de aanvoerders van de Jo17-1. Na een leerzaam jaar bij DVS’33 keert Tom terug bij de club waar hij de jeugdopleiding doorliep.

Hoewel Tom volgend jaar nog speelgerechtigd is voor de O19, sluit hij aan bij de A-selectie. Hierdoor krijgt Tom de kans zich te meten met de senioren en hopen wij zijn ontwikkeling te stimuleren. Onder de vleugels van onze ervaren spelers krijgt Tom de kans om toe te werken naar een basisplaats.

Tom: ‘Ik kies voor het ambitieuze plan bij VV Zeewolde omdat ik het een uitdaging vind om mee te helpen om mijn eigen club naar een hoger niveau te brengen. Ik wil mezelf ontwikkelen en veel leren van mijn medespelers en de staf. Het wordt hard werken, maar ik zal alles geven’.

Wij zijn ontzettend blij met de terugkeer van Tom en wensen hem heel veel succes volgend jaar!
De Technische Commissie