SPELERSNIEUWS | vv Zeewolde slaat dubbelslag bij 1e-klasser Nunspeet met aantrekken Lucas Pelgrum en Alexander Sijtsma

Na de aangekondigde terugkeer van Martin van Barneveld is vv Zeewolde erin geslaagd om nog twee versterkingen aan zich te binden. Met ingang van aankomend seizoen keert Lucas Pelgrum terug bij vv Zeewolde. Ook zal Alexander Sijtsma dezelfde weg gaan bewandelen.

Lucas Pelgrum is geen onbekende voor vv Zeewolde, hij doorliep bijna de hele jeugdopleiding van vv Zeewolde en wist het tot vaste waarde van het eerste elftal te schoppen. Na avonturen in Huizen en Nunspeet wilde Lucas graag terugkeren bij vv Zeewolde. Zijn grootste reden? De uitgesproken ambitie spreekt mij aan, ik wil hier graag onderdeel van uitmaken en vv Zeewolde naar een hoger niveau brengen.

In het kielzog van Lucas Pelgrum maakt ook Alexander Sijtsma de overstap vanuit Nunspeet. Alexander is 22 jaar en woonachtig in Putten. Hier heeft hij dan ook zijn jeugdopleiding genoten en het tot het eerste team weten te schoppen, uitkomend in de Hoofdklasse.
Alexander is een multifunctionele speler die op alle posities in de achterhoede uit de voeten kan. Na diverse gesprekken met de Technische Commissie en Peter Epe werd Alexander steeds enthousiaster. Alexander zelf daarover: ‘De gesprekken met de TC en de trainer hebben mij een goed gevoel gegeven. Samen spelen met deze jonge ambitieuze groep en de goede gesprekken maakte de keuze makkelijk. Ik heb hier de mogelijkheid om nog meer mijn stempel te kunnen gaan drukken en de ambities van de club komen overeen met mijn individuele ambitie. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en zie een mooie toekomst tegemoet bij deze club!’.

We zijn erg blij met de terugkeer van Lucas en de komst van Alexander en vertrouwen op hun bijdrage aan de verwezenlijking van onze ambitie.

De Technische Commissie