SPELERSNIEUWS | vv Zeewolde voorbereiding seizoen 2019-2020 voor A-selectie van start

Op dinsdag 25 juni is de A-selectie gestart met de voorbereiding op het volgende seizoen.

Laine den Hollander (bestuurslid Technische Zaken) refereerde kort aan het resultaat van het afgelopen seizoen. Met de JO17-1 en JO19-1, door vrije inschrijving volgende seizoen in de hoofdklasse, handhaving door het 2e elftal in de reserve 1e klasse en de promotie van het 1e elftal, zijn belangrijke stappen gezet bij het bereiken van de sportieve ambitie van de vereniging.

Voor 2019-2020 zijn de doelen voor de 1e jeugdteams om minimaal op Hoofdklasse niveau te spelen en waar dat kan mee te doen om promotie naar de 3e of 4e divisie. Voor het 2e elftal is handhaven de doelstelling. Het 1e elftal zal, in het 1e jaar als 3 klasser, even moeten wennen aan het andere niveau. Eindigen in de bovenste helft van het rijtje is wel de doelstelling.

Behalve sportieve doelstellingen heeft de vereniging ook andere niet ranglijst gerelateerde doelstellingen en ambities. De belangrijkste zijn:

• Iedere speler die dat wil kan tenminste 2 trainingsmomenten per week krijgen onder leiding van een gekwalificeerde trainer.
  • Voor elke wedstrijd is een spelleider of scheidsrechter beschikbaar.
  • De kantine is bij alle activiteiten van de vereniging open van 1 uur voor tot 1 uur na de activiteit.

Peter Epe en Ruben Schipper deelde de verwachtingen en de (spel) regels met de a-selectie.

Ger Blom, bestuurslid Facilitaire Zaken, nodigde de spelersgroep uit om na te denken over een structurele bijdrage die het 1e elftal aan de genoemde doelen zou kunnen leveren en komt daar begin augustus bij de spelersgroep op terug.