Stafleden JO17-3 en JO17-4 bekend

Nadat eerder al de trainers van de JO17-1 en JO17-2 zijn gepresenteerd kunnen we inmiddels de stafleden van de JO17-3 en JO17-4 presenteren.

Als trainer voor de JO17-3 is Dwayne Mahes aangesteld, waarbij Joost Korthof hem bij zal staan als elftalleider. Dwayne Mahes was afgelopen seizoen eveneens trainer van dit elftal en heeft aangegeven graag te willen blijven. Om hem te ondersteunen hebben wij Joost Korthof gevraagd, die al een lange geschiedenis kent bij de vereniging. Zo kan je hem kennen als trainer of scheidsrechter.

Voor de JO17-4 hebben we een groep trainers/leiders bereid gevonden. Dit zijn René de Groot, Xander van Genderen en Raymond van Loo. Voor de oplettende lezer zijn dit dezelfde stafleden als de JO15-4 vorig jaar.

We zijn erg blij met deze aanstellingen en hebben alle vertrouwen in een succesvol seizoen voor deze elftallen. We wensen de spelers en stafleden alle succes!

Technische Commissie