VV Zeewolde

Stefan Bakker nieuwe trainer JO17-1 VV Zeewolde

 De Technische Commissie en het bestuur van VV Zeewolde zijn verheugd te melden dat we er op korte termijn in zijn geslaagd om een opvolger aan te trekken voor Twan Epe, die zal doorschuiven naar de Jo19-1. Met ingang van het seizoen 2021-2022 komt Stefan Bakker over van VVOP en zal hij de Jo17-1 onder zijn hoede nemen. Op dit moment is Stefan Bakker een zeer gewaardeerde trainer binnen de jeugdopleiding van VVOP. In het huidige en vorige seizoen heeft Stefan Bakker de leiding over de Jo17-1 bij VVOP en in de jaren hiervoor de Jo15-1.

Stefan Bakker heeft twee jaar gelden zijn UEFA C diploma gehaald en heeft de ambitie om binnen enkele jaren door te stromen naar UEFA B. Voordat hij deze stap wil zetten wil hij zich verder ontwikkelen binnen een andere vereniging met andere trainers om zich heen en andere faciliteiten.

In de komende periode zullen we op zoek gaan naar een assistent-trainer om de staf compleet te maken. Voor nu wensen wij Stefan Bakker succes om het seizoen bij VVOP goed af te sluiten en kijken wij uit naar zijn komst.

Bestuur & Technische Commissie

Onze sponsoren