TC NIEUWS | Mathieu van Heijningen terug bij VV Zeewolde

De Technische Commissie is erin geslaagd een nieuwe trainer aan te trekken voor het tweede elftal. Na enkele jaren zonder voetbal keert Mathieu van Heijningen voor terug met ingang van komend seizoen. Dit betekent dat Rien Fokkens zal terugkeren in zijn rol als assistent-trainer. De overige stafleden blijven ongewijzigd en intact.

In seizoen 2017-2018 was Mathieu voor het laatst trainer bij VV Zeewolde. Dat jaar had hij voor het 2e jaar de leiding over het eerste elftal, voorafgegaan door een aantal seizoenen als trainer van het tweede elftal. In zijn laatste seizoen wist hij VV Zeewolde bijna naar promotie te leiden via de nacompetitie. Mathieu is dan ook geen onbekende binnen de vereniging en heeft warme herinneringen aan zijn tijd binnen Zeewolde.

Mathieu kijkt erg uit naar de start van het nieuwe seizoen, zeker omdat hij naar eigen zeggen ‘door de jaren heen ook een blauw-wit hart heeft gekregen’. De komende weken kan het zijn dat je Mathieu al zal tegenkomen op ons sportpark, aangezien er diverse afspraken met de staf en collega trainers op de agenda staan.

Wij zijn erg blij met de terugkeer van Mathieu en kijken uit naar volgend seizoen. We wensen Mathieu daarbij alle succes!

Technische Commissie