VV Zeewolde

Trainersbezetting VV Zeewolde MO13

De MO13-1 en MO13-2 worden volgend seizoen getraind door Sinske van den Berg, Bernard Pomstra, Michel Wildschut en Jorieke van Burken.

Komend seizoen komen er twee teams uit voor VV Zeewolde in de categorie MO13. De MO13 speelt 7 tegen 7 op een half veld. Bij uitstek een mooie kans voor onze trainers om ervaring op te doen.

Sinske van den Berg is de moeder van Lena en heeft zelf al flink wat ervaring opgedaan bij het damesteam op vrijdagavond. Sinske is een echte liefhebber en is vaak op de club te vinden. Ze heeft aangegeven met plezier training te geven aan de meiden.

Bernard Pomstra is de vader van Mikki. Ook Bernard heeft al voetbalervaring in zijn rugzak en heeft aangegeven dat het toch begon te kriebelen om met de meiden het veld op te gaan toen de zoektocht naar trainers eventjes aanhield.

Michel Wildschut is voor ons een bekend gezicht. Afgelopen seizoen was hij al leider van de MO13-1. Deze rol pakt hij ook komend seizoen op. Daarnaast ondersteunt hij ook bij het verzorgen van de trainingen. Een waardevolle aanwinst dus.

Jorieke van Burken is de keepster van de JO15-2. We zijn heel blij met zo’n jonge maar toch ervaren aanwinst bij het meidenvoetbal. Haar ervaringen bij de jongens neemt zij mee naar de trainingen van de meiden, zo hebben we aan het eind van afgelopen seizoen al mogen aanschouwen. Jorieke brengt de oefenstof goed over en ook voor de meiden is het leuke om een jonge versterking aan de staf te mogen toevoegen. We hebben erg veel vertrouwen in Jorieke!

En zo ook in de rest van de staf. De meiden zijn hartstikke blij met hun aanstelling. Wij wensen de trainers enorm veel plezier komend seizoen.

Onze sponsoren