VV Zeewolde

Notice: Undefined property: stdClass::$author in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 643

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 643

Notice: Undefined property: stdClass::$author in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 644

Notice: Trying to get property 'link' of non-object in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 644

Twan Epe nieuwe trainer VV Zeewolde JO17-1

Mijn naam is Twan Epe (29 jaar) en ik woon in Harderwijk. Volgend seizoen ben ik de nieuwe trainer van Zeewolde JO17-1. Momenteel ben ik trainer bij SDC Putten.

Tien jaar geleden ben ik als trainer begonnen bij Hierden, waar ik ook gevoetbald heb. Na één seizoen JO11-1, heb ik drie seizoenen JO15-1 getraind. In die periode heb ik ook het trainersdiploma TC III Jeugd gehaald.

Vervolgens ben ik overgestapt naar SDC Putten, waar ik eerst twee seizoenen JO17-1 heb getraind. Daarna twee jaar JO15-1. En dit seizoen sta ik weer bij JO17-1 voor de groep. In februari ben ik gestart aan de opleiding TC II Jeugd, die duurt tot december 2020.

In de afgelopen seizoenen heb ik vaak tegen diverse jeugdteams van Zeewolde gespeeld. Die wedstrijden heb ik altijd als leuk ervaren, omdat jeugdteams van Zeewolde verzorgd en aanvallend voetbal spelen en op de helft van de tegenstander druk zetten. Dit zorgde altijd voor open wedstrijden en daar houd ik van. Ook ervaar ik bij Zeewolde rust en een goede organisatie; de basis om te werken.

Bovendien zijn de faciliteiten bij Zeewolde erg goed, met kunstgrasvelden, een mooie businessruimte en video-analysesysteem. Plezier en presteren gaan bij Zeewolde hand in hand en ik vind het project om de jeugd hogerop te helpen interessant. Ik vind het leuk om samen met anderen te bouwen en spelers beter te maken, met als doel om spelers op te leiden voor het eerste elftal, waarin momenteel veel jeugd debuteert.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij ThiemeMeulenhoff, een uitgeverij voor leermiddelen ik het onderwijs. Ik werk als eindredacteur van twee vakbladen voor leerkrachten in het basisonderwijs: JSW en HJK. Daarnaast schrijf ik op freelance basis artikelen voor twee trainersvakbladen: De TrainerCoach en TrainersMagazine. Ik heb de opleiding Journalistiek gevolgd in Zwolle.

Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij Zeewolde en samen met de gedreven mensen die de club rijk is de schouders eronder te zetten om - met plezier - te bouwen aan een sterke jeugdopleiding.

Tot snel langs de velden!

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren