Update: Teamindeling bovenbouw (O14 t/m O19)

De afgelopen weken heeft de Tc zich gebogen over diverse verzoeken van leden om herplaatst te worden. Alle verzoeken zijn overwogen en waar mogelijk ingewilligd. Helaas is het niet mogelijk geweest om alle verzoeken in te willigen. Zojuist hebben wij de definitieve teamindeling op de website gepubliceerd.

De oplettende kijker heeft gezien dat wij nog niet voor ieder team een trainer en/of leider hebben kunnen vinden. Wij zijn nog altijd op zoek naar enthousiaste leden die een jeugdteam willen trainen. Lijkt het je leuk om een team te trainen en/of te coachen op zaterdag? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij komen graag met je in contact!

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en kijken er naar uit om jullie in augustus weer in goede gezondheid te zien voor een sportief nieuw seizoen!

Klik op een van onderstaande links voor de nieuwe indelingen.

Indeling JO19
Indeling JO17
Indeling JO16
Indeling JO15
Indeling JO14

Als u zich nog wilt aanmelden als trainer of leider, of u heeft vragen, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.