Vacature Medischestaf VV Zeewolde

Voor een grote en ambiteuze club als VV Zeewolde staat de blessure preventie hoog in het vaandel. Om de professionalisering van de club te optimaliseren maakt de club gebruik van 2 fysiotherapeuten. Zij zijn beschikbaar voor alle leden van de club voor klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. De eerste handelingen bestaan voornamelijk uit massage van spieren, losmaken van gewrichten en/of tapen. Naast het behandelen van deze klachten, zijn zij ook verantwoordelijk voor herstel en krachttraining van de A-selectie.

In het kader van verdere professionalisering, zoekt de medische staf ondersteuning. Hierbij gaat het om hand en span diensten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wij zoeken een ambitieus persoon die wil leren tapen, los maken van spieren en eerste beoordelingen op het gebied van blessures wil leren. Medische kennis is geen pré, maar interesse wel. Wij zijn aanwezig op dinsdag- en donderdag avond en bij wedstrijddagen van het eerste elLal. Vind jij het leuk om te leren tapen? Wil jij leren masseren? Wil je een bijdrage leveren in de blessurepreventie binnen onze club? Wil je ook wat kunnen betekenen voor onze club? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijk wat er voor jou mogelijk is!

Tot ziens op onze club!
Nick Veldhuyzen en Michel Barbillion