Voorstellen trainers van de JO15

De JO15-1 hoofdtrainer Rutger de Vries met zijn assistenten Roan Fokker en Max de Kleijn zijn al aan u voorgesteld.

Voor de JO15-2 selectie hebben we Chris Hoppen aangesteld als hoofdtrainer en hij wordt ondersteund door assistenten Roy Jeurissen en Antony van Hoeven. Al spreken ze zelf van 3 gelijkwaardige trainers. Chris heeft zich bereid verklaart om het trainersvak weer op te pakken en deze spelers te willen ontwikkelen na een aantal jaren zich geconcentreerd te hebben op zijn eigen carrière bij het 1e elftal en later het 2e elftal van onze vereniging.

Antony heeft meerdere jaren ervaring in de onderbouw en wil graag aan de slag met de uitdagingen die de O15 leeftijd meebrengt. Ook Roy komt uit de onderbouw en neemt een schat aan ervaring mee hij trainde vorig seizoen de JO11-1. De nadruk zal liggen in het aanleren van het samenwerken binnen de linies en ook begint de conditionele prikkel bij deze leeftijdscategorie.

De JO15-3 wordt ook dit jaar getraind door Rowan van der Vegt evenals vorig seizoen. Rowan weet precies wat deze leeftijdscategorie nodig heeft om optimaal te kunnen presteren. Voldoende uitdagingen en steeds het plezier van de spelers waarborgen. Rowan heeft als elftalleiders ondersteuning van Arnoud Kos en Mathé Paauw

De JO15-4 heeft nog geen trainer, de oproep voor een trainer is gedeeld op de website en sociale media. Heeft u belangstelling om dit leuke team van meest 2e jaars speler te helpen met hun ontwikkeling, of weet u iemand die dat in uw ogen prima zal kunnen, neem dan contact op met de Technische Commissie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het team heeft wel een elftalleider, dit is Erwin Wijma. Hij zorgt ervoor dat alles rond dit team goed geregeld wordt.

De JO15-5 heeft Erik Vreeker als trainer, hij is met een groot deel van het team meegekomen uit de O13 waar hij ook hun trainer was. Hij ziet het als een uitdaging om deze spelers te ontwikkelen zodat ze als team nog beter kunnen samenwerken zonder dat zij het plezier in het spel verliezen. Als teammanager heeft Sandy van de Brink het allemaal strak geregeld zodat iedereen er netjes bij loopt en op tijd bij de trainingen en wedstrijden kan zijn.

Wij wensen deze trainers en leiders heel veel succes en plezier met deze teams komend seizoen in een competitie die, mogen we wel een beetje vanuit gaan, niet voor het 3e jaar verstoord wordt door Corona.

De leeftijds coördinator voor JO15 is Arnoud Kos. Hij is te bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De technische commissie