Vrienden en Vriendinnendag 2019

De leukste dag van het jaar staat voor de deur, de Vrienden en Vriendinnendag 2019. Deze dag(en) zal ook georganiseerd worden door de trainers van vvZeewolde.
De Vrienden- & Vriendinnendag is een training waarop jongens en meiden die al lid zijn een vriendje, vriendinnetje, klasgenootje, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje mogen meenemen naar de vereniging.

Het is een training vol voetbalplezier, bedoeld om nieuwe jongens en meiden én hun ouders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal op de vereniging.

Wanneer vindt nu plaats?

Op 14, 15 en 16 mei hebben alle spelers van de J07 tot en met de J013 de mogelijkheid om een vriend of vriendin mee te nemen naar de training. Hierdoor kunnen kinderen in aanraking komen met de mooie sport genaamd voetbal. De verdeling is als volgt gemaakt

1. 14 mei => J07-J08
2. 15 mei => J09-J011
3. 16 mei => J011-J013-M013

De trainers zullen een aangepast training verzorgen, zodat een ieder het als een leuke ervaring gaat beschouwen. De trainingstijden van de verschillende teams staan op de website van vvZeewolde onder het kopje competitie-trainingstijden.

Aanmelden kan via de volgende manieren:
1. Email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeldt het team waarmee je gaat meetrainen.
2. Via de trainers

Wij hopen zoveel mogelijk enthousiaste kinderen op de trainingen te zien!

Aanmelden Nieuwsbrief