VV Zeewolde gaat door met zomertoernooien

Op zaterdag 4 juli kreeg de onderbouw de gelegenheid om het seizoen passend af te sluiten middels een toernooi. Zonder voorafgaande inschrijving konden kinderen uit de O9, O11, O12 en O13 zich melden op het sportpark om deel te nemen. De belangstelling overtrof alle verwachtingen en zorgde voor een aangename sfeer op het sportpark.

Het feit dat dit toernooi goed is verlopen, op basis van de informatie die wij nu hebben, zorgt ervoor dat wij aanstaande zaterdag 11 juli en zaterdag 18 juli twee nieuwe toornooien gaan organiseren. Op zaterdag 11 juli is het de beurt aan de O15 categorie en alle dames/meisjes leden. Net als voorgaande week kunnen alle leden zich uiterlijk 9.00 melden op het sportpark en zullen vervolgens worden ingedeeld. Hiervoor geldt de volgende indeling:

• O14 & O15 selectie  MF veld
  • O15 ontwikkelteams  Veld 1
  • Dames/meisjes  Veld 1

Het toernooi vangt aan om 9.00, de eerste wedstrijden staan gepland om 9.15 en het toernooi zal omstreeks 12.00 eindigen. Alle dames / meisjes vanaf de MO13 tot en met de recreanten zijn welkom en zullen worden verdeeld in eerlijke teams.

Op 18 juli zal het traditionele ‘Ome Jan Toernooi’ in aangepaste vorm plaatsvinden. Het toernooi zal om 12.00 aanvangen en afhankelijk van het aantal deelnemers eindigen tussen 16.00 en 18.00. De kantine is geopend gedurende het toernooi. Teams kunnen zich vanaf vandaag aanmelden middels het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geef daarbij aan met hoeveel en welke spelers je wil deelnemen.

Tot slot moeten wij helaas een disclaimer opnemen. Mocht de komende dagen en/of weken blijken dat de lokale gezondheid dermate verslechterd, dan bestaat de mogelijkheid dat voornoemde toernooien alsnog worden afgelast. Wij hopen dat we op deze manier het seizoen op passende wijze af te sluiten.

Technische Commissie