VV Zeewolde | Trainersnieuws

De Technische Commissie is erin geslaagd een nieuwe assistent trainer aan te trekken voor het 1e elftal.

Martin Hoitink zal met ingang van het nieuwe seizoen Peter Epe assisteren in het behalen van onze ambitieuze doelstellingen met ons vlaggenschip.
Wij zijn erg blij dat Martin onze trainersstaf komt versterken en wensen Martin daarbij alle succes!

Voor Martin is vv Zeewolde niet helemaal onbekend. Hoe dat komt en wat hij van zijn nieuwe rol vind ? Lees verder wat Martin daar zelf over zegt:

Mijn naam in Martin Hoitink, 44 jaar, woonachtig in Deventer en vader van 3 prachtige dochters. Komend seizoen ga ik Peter Epe assisteren bij Zeewolde 1.

Ik kan mijzelf het beste omschrijven als een echt voetbaldier. Vanaf mijn 18e jaar geef ik reeds training.
Ik heb in de afgelopen jaren heel veel teams van verschillende clubs mogen trainen.

Begonnen bij de club waar ik zelf gevoetbald heb, DVS’33 Ermelo. Vanuit die tijd ken ik ook Peter Epe, samen hebben we daar succesvol samengewerkt.
Daarna bij clubs als FC Zutphen, SV Schalkhaar (vaak combinatie JO19 en een J011/13) en o.a. bij Koninklijke UD, waar ik in 3 jaar verschillende functies heb mogen bekleden. Bij de laatstgenoemde club ben ik 3 jaar hoofdtrainer in combinatie met de rol Hoofd Opleidingen geweest.

In mijn laatste jaar als trainer was ik bij SV Schalkhaar verantwoordelijk voor de JO19-1 en het 2e elftal.
Ik ben in het bezit van het TC2 diploma. Verder ben ik, samen met een compagnon, eigenaar van Voetbalschool Impuls en organiseer daar vele (voetbal) activiteiten mee.
Ik ken Zeewolde nog wel uit mijn tijd in Ermelo. Wat mij nu opviel waren de faciliteiten bij de club. Een prachtige accommodatie!
In de gesprekken met de hoofdtrainer en het bestuurslid Technische zaken voelde ik een enorme ambitie (en uitdaging) bij zowel de jeugd als het eerste elftal.
Bij Zeewolde 1 mag ik zodoende mijn steentje gaan bijdragen. Dit was echt 1 van de redenen waarom ik graag bij Zeewolde aan de slag wil gaan. Ik heb hier enorm veel zin in!

Gelukkig duurt het niet lang meer voor het seizoen gaat beginnen. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met “de club” Zeewolde. Uiteraard ook met de overige stafleden, spelers, maar ook met de vrijwilligers, trainers en toeschouwers.

Wij zien elkaar snel op de Horst!
Martin Hoitink.