VV Zeewolde

Notice: Undefined offset: 15 in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/modules/mod_gruemenu/tmpl/default.php on line 280

Lid worden van VVZ?

Klik op de "Aanmelden" button om naar het inschrijfformulier te gaan.

Lid worden van VV Zeewolde?

 

Laatste nieuws

 • Vacatures VV Zeewolde
  Vacatures VV Zeewolde SCHEIDSRECHTERS De club heeft dringend behoefte aan scheidsrechters. We zoeken een heel elftal, liever nog ééntje meer. Als we een nieuw 12 tal aan scheidsrechters kunnen vinden, zorgt de KNVB voor…
  Lees meer...

Wedstrijdverslagen

Clubvoetbaldagen 2018

CVD18 Banner Staand Zomer

 • Trainers seizoen 2018/2019
  Trainers seizoen 2018/2019 Afgelopen week kwamen de (nieuw) aangestelde trainers/coaches voor seizoen 2018 2019 bij elkaar. Voor het tekenen van hun overeenkomsten, de geheimhoudings- en toestemmingsverklaring (AVG) maar ook om zich te laten informeren over onze organisatie, de rol van TC en Bestuur, het technische beleid, de verwachtingen en de afspraken die wij met elkaar voor het komende seizoen hebben gemaakt.
  Lees meer...
 • Vrijwilligersvergoeding VV Zeewolde 2017/2018
  Vrijwilligersvergoeding VV Zeewolde 2017/2018 Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Ook VV Zeewolde heeft vele vrijwilligers die wekelijks in touw zijn voor de club. Dank jullie wel hiervoor ! In de afgelopen jaren werden onze actieve vrijwilligers vrijgesteld van de betaling van een vrijwilligersbijdrage van 5 euro per maand. In dit seizoen is de systematiek gewijzigd. Vanaf het seizoen 2017 /2018 betaalt ieder (spelend) lid van VV Zeewolde een contributiebijdrage + vrijwilligersbijdrage, gemaximeerd tot 1 bijdrage per gezin.
  Lees meer...

Ledenadministratie VV Zeewolde

1. Algemeen
De ledenadministratie is het kloppende hart van een vereniging.
In de ledenadministratie (bijgehouden in een web-based-database) worden alle leden geregistreerd met naam, adres, woonplaats, geboortedatum, maar ook aanvullende gegevens zoals gezinsleden, teamindeling, (verschillende) functies en dergelijke. Ieder lid krijgt ook een KNVB-lidnummer en wordt aangemeld bij de KNVB. Ook worden de historische gegevens met vervulde functies alsmede de mutaties nog bewaard.

Belangrijk is voor de vereniging dat op basis van deze registratie van gegevens (bijna automatisch) de maandelijkse incasso-opdracht voor de inning van de contributiebijdragen wordt gemaakt.

U begrijpt dat deze database en de registratie van mutaties van essentieel belang is voor het goed functioneren van de vereniging. Voor het goed laten verlopen van het aanmelden en ook afmelden als lid van VV Zeewolde zijn daarom ook enkele belangrijke huisregels van toepassing. Hieronder worden deze regels kort vermeld.

Heeft u vragen, dan kunt u informatie verkrijgen bij de ledenadministratie op telefoonnummer 036-5221539 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Aanmelden en inschrijven lid
Voor het aanmelden en inschrijven als lid bij de VV Zeewolde hebben wij een inschrijfformulier. Dit formulier is op de website opgenomen en kan worden gedownload en geprint om de persoonlijke gegevens in te vullen. De gegevens moeten volledig worden ingevuld. Wij kunnen de gegevens vervolgens invoeren in onze ledenadministratie en nagaan of er een plaats is in een team.

Als er (nog) geen plaats beschikbaar is, kom je eerst op een wachtlijst. Zodra er een plaats in een team vrijkomt of een nieuw team worden samengesteld, krijg je daar via de ledenadministratie een bericht.

Bij inschrijven als lid vanaf 11 jaar dient tevens een pasfoto te worden ingeleverd. Deze foto is voor het maken van een KNVB-spelerspas. De KNVB-spelerspas kan voor 5 jaar worden gebruikt. Een recente pasfoto is daarom vereist. Om de 5 jaar zal een nieuwe pas worden aangevraagd en moet dan ook weer een nieuwe pasfoto worden ingeleverd.

Vanaf 16 jaar moet tevens een kopie van het identiteitsbewijs worden bijgevoegd. Het niet juist invullen c.q. het niet bijvoegen van de pasfoto of identiteitsbewijs, zal de verdere aanmelding vertragen.

3. Indeling in team
Zodra er een plaats is in een (nieuw) team, word je door ons aangemeld bij de KNVB en officieel als lid geregistreerd bij de VV Zeewolde. Je wordt dan uitgenodigd om te komen trainen en spelen.

4. Overschrijving lid
Heb je al eerder gevoetbald maar dan bij een andere vereniging, dan vernemen wij graag de naam van de vereniging, en wanneer je voor het laatst lid bent geweest.

Voetbal je nu nog bij een andere vereniging, dan zal er een overschrijving moeten worden geregeld. Je vorige vereniging zal dan toestemming moeten geven voor de overschrijving, voordat je als lid bij de VV Zeewolde kan worden ingeschreven.

5. Contributie
Als je officieel als lid van de vereniging bent geregistreerd, dien je een éénmalige bijdrage te betalen en vervolgens een maandelijkse contributie.

De éénmalige bijdrage is een bedrag van € 15 voor administratiekosten (o.a. voor inschrijving bij KNVB) en een bedrag van € 15 voor de aanschaf van kleding. Er wordt voor het nieuwe lid van de vereniging wedstrijdkleding aangeschaft.

De maandelijks contributie is afhankelijk van de leeftijd (leeftijdscategorie) en bestaat uit een vaste maandelijkse algemene contributie, een vaste maandelijkse kledingbijdrage en een vaste maandelijkse vrijwilligersbijdrage.

De totale maandelijkse contributie en eventueel de éénmalige kosten worden automatisch van het op het inschrijfformulier ingevulde bankrekeningnummer afgeschreven. Het inschrijfformulier is dus ook gelijk een incassomachtiging. Contributies en de éénmalige bijdrage kunnen uitsluitend worden voldaan met een incasso-machtiging.

Nieuwe leden mogen pas gaan trainen c.q. wedstrijden voetballen zodra een KNVB-lidnummer is toegewezen.

6. Boetes en andere financiële verplichtingen
Naast de contributie zijn leden verplicht om boetes die door de KNVB of door de vereniging zelf worden opgelegd, te betalen.
Bij het opleggen van een boete aan een speler wordt de spelerspas verwijderd uit de map. Na het voldoen van de boete (wedstrijdsecretariaat) wordt de spelerspas weer ter beschikking gesteld aan het team.

7. Statuten en huisregels
Lid worden van een vereniging, wil ook zeggen dat je als lid moet conformeren met de statuten en de geldende huisregels van de voetbalvereniging Zeewolde. De statuten en huisregels kunnen via website worden ingezien.

8. Opzeggen van het lidmaatschap
Zoals aangegeven is het belangrijk dat de aanmelding maar ook de beëindiging (opzegging) van het lidmaatschap op een juiste wijze gebeurt.
Opzeggen moet schriftelijk gebeuren vòòr 30 juni (einde seizoen). Bij tijdige opzegging, stopt de contributieverplichting per 30 juni.

Bij het opzeggen vòòr de datum van 30 juni, is contributie verschuldigd t/m einde van het seizoen ( t/m de maand juni).

Het opzegformulier is te downloaden vanaf website of te verkrijgen via ledenadministratie.

Meer in deze categorie: Maandelijkse contributie »

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Kort nieuws

Webshop VV Zeewolde

vvZeewolde Webshop 336x280pixels

Koop eenvoudig online al je VVZ kleding.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Webshop VV Zeewolde

 

Sponsoren VV Zeewolde

Agenda

Geen evenementen

Komende Wedstrijden VVZ 1

Geen evenementen

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT

Eindstand seizoen 2017-2018:

Winnaar TUI 2017 2018

 

1 Romero Butz 6.51
2 Hessel Korthuis 6.36
3 Pieter Blom 6.35
4 Yashin Karpuz 6.27
5 Thomas Butz 6.24

Stand bijgewerkt op 11-6-2018

Twitter VVZ

vvZeewolde Vacatures VV Zeewolde https://t.co/o1fld509N4
vvZeewolde We zoeken nog wedstrijdsponsoren!, reclame op maat: via https://t.co/vbOXmcKqsh, TV schermen, wedstrijdposters, we… https://t.co/tpOGDIo4qp
vvZeewolde Zeewolde 1 speelt veel op de Veluwe volgend seizoen https://t.co/nwh2DyuLYS
vvZeewolde RT @hoekronald: Interessante competitie indeling met @vvZeewolde! #nueerstzomerstop https://t.co/D2htnOXno5

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Aanmelden Nieuwsbrief