Toestemmingsverklaring VV Zeewolde

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van onze teams/spelers op onze website, voetbal.nl en in een enkel geval op social media plaatsen.

Met dit formulier vragen wij u toestemming om naast uw gegevens ook eventueel de gegevens van uw minderjarige zoon/dochter hiervoor te gebruiken.

Persoonlijke gegevens:

Ik geef de vereniging toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerkingen:

Mij te benaderen voor sportieve activiteiten van derden, zoals informatie over clinics en toernooien bij andere sportverenigingen, Clubvoetbaldagen.
Publiceren van bijvoorbeeld foto’s en/of filmpjes van mij/mijn minderjarige zoon/dochter op de website van de vereniging, voetbal.nl en beperkt op social media
Het opnemen van mijn teamfoto/de teamfoto van mijn minderjarige zoon(s) en/of dochter(s) op de website van de vereniging en in de kantine
Mij gedurende 25 jaar na beëindiging van mijn lidmaatschap te benaderen voor bijvoorbeeld een reünie of bijzondere gebeurtenis.
Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven aangevinkte en beschreven redenen, gegevens en organisaties. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming.

Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.

Ondertekening

Vul de datum van vandaag in.

Privacyverklaring

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van het Privacy Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd, en geef ik de vereniging hierbij expliciet toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens dan wel de persoonsgegevens van mijn minderjarige zoon/dochter overeenkomstig dit Beleid.
Lees hier de Privacy Verklaring van VV Zeewolde.

Algemene Voorwaarden

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van de Algemene Voorwaarden Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd.
Lees hier de Algemene Voorwaarden van VV Zeewolde.